El cor “Veus Femenines” encisa a Vilafranca

La proposta arriba amb motiu de la capitalitat cultural de la localitat dels Ports

L’Església Santa María Magdalena de Vilafranca s’ha convertit en l’escenari ideal per al concert de ‘Veus Femenines’ del Cor de la Generalitat, en una activitat que arriba al municipi amb motiu de la seua Capitalitat Cultural Valenciana. El Cor va ser creat el 1987 amb el nom de Cor de València i és el cor titular del Plau de les Arts Reina Sofía, al temps que desenvolupa activitat constant per tots els indrets del territori valencià.

El calendari d’actuacions de tot el Cor de la Generalitat ha permès que la secció femenina puguera visitar Vilafranca aquest divendres. Certament, les veus masculines també estaven interprentant una òpera a València. A la primera part de l’actuació, el Cor ‘Veus Femenines’ oferia un repertori basat en compositors contemporanis.

A la segona part de l’actuació a l’Església de Vilafranca, ‘Veus Femenines’ del Cor de la Generalitat comptava amb l’acompanyament al piano de Francisco Hervás.

Malgrat el fet de tractar-se d’un dia laboral, es comptava amb una bona presència de públic a l’Església Santa María Magdalena de Vilafranca per seguir l’actuació del Cor ‘Veus Femenines’.

Aquesta actuació de ‘Veus Femenines’, unida al concert del grup ‘Els Jóvens’ que tenia lloc el cap de setmana anterior han estat les primeres activitats a Vilafranca com a Capital Cultural Valenciana 2019. L’acte inaugural d’aquest títol que ostenta el municipi arribarà el cap de setmana del 8 i 9 de juny.

Directe