Morella inicia la campanya solidària de recollida de roba per a la fundació Tots Units

La Llotja estarà oberta a partir del dilluns 20 de maig per a albergar tota la roba donada

Morella comença la campanya solidària de recollida de roba el pròxim dilluns 20 de maig. Així, els veïns i veïnes podran portar les peces de roba que vulguen donar a la Llotja de l’ajuntament en l’horari d’oficina, des de les 8.00 hores fins a les 15.00 hores. Aquesta acció busca igualar la quantitat de roba recollida en anteriors edicions i replegar uns 1.500 quilos durant la setmana amb la participació de totes les morellanes i morellans.

La regidora de Benestar Social i Cooperació, Malú Blasco, ha fet una crida “a participar una edició més d’aquesta campanya de recollida de roba que tots els anys té molta acceptació i participació de la gent. Aquesta és ja una tradició entre els veïns i veïnes de Morella que s’ha realitzat a maig durant molts anys”.

Així, Malú ha destacat que “la roba s’entregarà a la fundació Tots Units de Vila-real i aquesta s’encarrega de triar i separar les peces de roba per talles i la seua posterior distribució. D’aquesta manera, la roba es distribueix de la forma més eficient entre els que la necessiten”.

La recollida de roba sol ser un èxit a la localitat junt amb la recollida de taps i el banc d’aliments. Durant aquesta setmana Morella aconsegueix entre 1.000 i 2.000 quilos de roba per a donar i durant tot l’any es poden portar aliments o taps de plàstic de les diferents accions que es porten a terme. Pel que fa al banc municipal d’aliments, hi ha diversos punts als comerços de Morella on es poden portar els productes. La Creu Roja rep aquests i s’encarrega de classificar-los i repartir-los.

Directe