Castellfort acull les jornades Repensar l’Educació

Més de 70 docents van participar en el congrés educatiu

La Confraria de Castellfort ha acollit aquest dissabte unes jornades al voltant de l’educació sota el lema “repensar l’educació”. Aquesta trobada, que ha reunit a més de 70 docents, ha estat organitzada pel CRA Celumbres en col·laboració del CEFIRE.

Aquestes segones jornades celebrades a Castellfort corresponen a l’esperit dels docents de mantenir-se actualitzats per afrontar els desafiaments de l’educació contemporània.

Durant aquestes jornades s’han realitzat diferents tallers i conferències per a treballar diferents conceptes al voltant de l’educació.

Entre les noves tècniques que es treballen per actualitzar als professionals de l’educació està la coneguda com “neuroeducació” que estudia l’impacte de l’aprenentatge en el cervell i es basa en respectar els ritmes i formes d’aprendre dels alumnes.

La formació contínua i l’actualització del personal docent és fonamental per adaptar-se a un món cada cop més canviant.

Així, es busca un creixement professional per als docents, que ofereixen una resposta massiva davant d’aquestes propostes, especialment entre aquells més joves.

Les jornades educatives “repensem l’educació” s’han portat a terme durant la jornada de dissabte a la població de Castellfort.

Directe