Darrers dies per a la prova d’accés al Cicle Formatiu d’Atenció a Dependents

Són uns estudis amb gran eixida actualment al mercat laboral

Darrers dies per a la prova d’accés al Cicle Formatiu d’Atenció a Dependents

L’Institut d’Ensenyament Secundari de Vilafranca ha donat a conèixer totes les dades de proves d’accés i matriculació per al Cicle Formatiu d’Atenció a Persones en situació de Dependència, que imparteix a les seues instal·lacions. Es recorda que existeixen diverses formes d’accedir al mateix i que la inscripció per a la prova es pot fer fins a aquest dijous 10 de maig.

Un procediment en el qual els exàmens de la prova d’accés es realitzaran al mes de juny i existeix i es compta també amb les dates pe al periode d’admissió una vegada superada aquest pas previ per tal d’accedir al Cicle Formatiu. A més, pot donar-se el cas de que alumnes que actualment estiguen cursant 4art d’ESO puguen voler accedir als cicles formatius, comptant també amb un calendari també de matriculació definit.

Actualment els alumnes que acaben el Cicle Formatiu d’Atenció a Persones en situació de Dependència tenen prou facilitat per accedir al mercat laboral. La gran majoria d’ells i elles estan treballant ja. A més, una vegada fet el Cicle Formatiu a l’IES Vilafranca es pot continuar amb estudis superiors si els alumnes ho consideren necessari.

Des de l’IES Vilafranca es fa una crida per a que les persones que puguen tindre interès s’informen al voltant del cicle formatiu d’Atenció a Persones en situació de Dependència. Per a més informació sobre el curs, eixides professionals, requisits d’accés i sobre la prova d’accés consular amb l’IES Vilafranca en horari de dilluns a divendres de 10h a 14h en el centre educatiu de forma presencial o al 964 33 61 35.

Directe