Gemma Moralla i Candela Escorihuela seran solistes al Com sona l’ESO

Les alumnes de l'IES Els Ports de Morella fan els darrers assajos avanç de la cita a Castalla

La localitat alacantina de Castalla acollirà als propers dies l’edició 2019 de ‘Com Sona l’Eso’. A l’Institut Els Ports de Morella s’estan ultimant tots els detalls per a la participació dels alumnes de 3er i 4rt de l’ESO a l’espectacle ‘Seients Buits’ que és l’obra seleccionada en aquesta oportunitat.

Dues de les alumnes, Gemma Morralla i Candela Escorihuela formen part del cor de solistes, que ha realitzat els seus assajos principalment a Benicàssim on tenia lloc també la selecció de les participants.

A Benicàssim s’ha pogut celebrar diferents assajos a les darreres setmanes per part del grup de solistes amb alumnes vinguts també des de Catalunya i altres zones de la Comunitat Valenciana.

El ritme d’assajos a Morella també ha estat important a les darreres setmanes per a tot el grup d’alumnes que formen part de l’actuació ‘Seients Buits’ a ‘Com Sona l’ESO’.

Després del treball desenvolupat durant tot el curs per preparar el ‘Com Sona l’ESO 2019′, els alumnes de l’IES Els Ports de Morella estan expectants davant el viatge dels propers dies a Castalla.’

Aquest dimecres els alumnes de l’IES Els Ports de Morella es desplaçaran a Castalla on aquest divendres arribarà la gran representació, el dia gran de ‘Seients Buits’ a ‘Com Sona l’ESO’.

Directe