Anna Redó Arenós serà la reina de les Festes Patronals 2019

Representa la Penya Barcelonista de Benicarló i estarà acompanyada de set dames, la dulcinea i quatre infantils

Benicarló ja té reina per a les Festes Patronals de 2019. Es tracta de la jove Anna Redó Arenós, que va ser escollida el passat dissabte en un emotiu acte celebrat a l’Auditori Pedro Mercader que va comptar amb la presència d’autoritats, familiars i amics. Anna Redó va ser l’única candidata a reina, de manera que no va ser necessari fer el sorteig.

A més de la reina 2019, que representa la Penya Barcelonista de Benicarló, també es van presentar les joves que formaran part de la Cort d’Honor, que seran Marina Fontanet Martí (Club de Modelisme Naval Benicarló Cara a la Mar), Dora Marzà Arin (Asociación Exalumnos La Salle), Sandra Roig Ferrer (Grup de Bombos i Tabals de Benicarló), Núria Herrera Marín (Associació Amics de Sant Gregori), Nerea García Pérez (Club de Tenis Benicarló), Laura Bosch Pau (Benicarló Base Futbol) i Miriam Sánchez Llopis (Dama Popular). La dulcinea serà Aitana Querol Colomer.

Pel que fa a la cort infantil, les representants seran María Guijarro Querol, Maira Baran, Mar Mestre Sànchez i Ruth Mestre Sànchez.

Una altre dels secrets que es van desvetllar durant l’acte va ser el cartell que il·lustrarà les properes Festes Patronals. María José Sánchez Redorat va resultar la guanyadora del Concurs de Fotografia Premi Festes Patronals, amb la fotografia titulada ‘La màgia de les Festes’. L’accèssit ha estat per a Antonio Ramón Roca Bueno, per la fotografia titulada ‘Focs’.

Directe