El Museu de la Valltorta impulsa visites als abrics de Forcall i Palanques

Són pintures rupestres Patrimoni Mundial, però de difícil accés

El museu de pintures rupestres de la Valltorta en col·laboració amb la Generalitat Valenciana organitza visites a abrics de pintures que tenen un difícil accés i no compten amb una gran afluència de visitants. Així, s’ha oferit l’oportunitat de visitar aquestes pintures amb un guia qualificat.

Tot i ser abrics de difícil accés el patrimoni que es pot observar és molt valuós i l’experiència resultant pot ser molt satisfactòria.

Les pintures observades, a més de ser espectaculars, generen molta controvèrsia entre la comunitat científica, ja que no s’aconsegueix determinar el període al qual pertanyen. Les escenes que es poden veure en aquests abrics descriuen majorment escenes de caça, amb arcs i fletxes.

Directe