La Residència de Morella celebra el seu 20 aniversari

Tot i que la tradició de cuidar la gent gran existia des de molt abans

La Residència de Morella celebra el seu 20 aniversari

La Residència San Juan Bautista de Morella ha celebrat aquest divendres el 20 aniversari de la seva inauguració. Tot i que la tradició de cuidar la gent gran existia des de molt abans, es compleixen 20 anys de la remodelació de les instal·lacions de la Residència i la seva inauguració oficial.

En aquesta festa el personal i els interns han compartit un dia de germanor i diversió on la música ha sigut l’element protagonista i on no han faltat autoritats.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat el gran paper que fa aquesta residència per la societat morellana, així com la seva col·laboració amb el centre de Dia per oferir serveis de màxima qualitat a la Gent Gran.

Video Thumbnail
La residència de Morella celebra el seu 20 aniversari
La Residència San Juan Bautista de Morella ha celebrat aquest divendres el 20 aniversari de la seva inauguració. Tot i que la tradició de cuidar la gent gran existia des de molt abans, es compleixen 20 anys de la remodelació de les instal·lacions de la Residència i la seva inauguració oficial. En aq

La Directora territorial de la Conselleria d’igualtat i polítiques inclusives, Carmen Fenollosa ha parlat de la Residència de Morella com un exemple del model que es vol a tota la Comunitat Valenciana, destacant l’ambient familiar i l’atenció i cuidat als interns.

Així, treballadors, interns i familiars han compartit un dia de festa celebrant el 20 aniversari de la Residència San Juan Bautista de Morella.

Directe