“Festa” guanya el concurs de fotos de la Santantonà de Forcall

El segon premi ha estat per a Miguel López i, en tercer lloc ha quedat "La Santantonà, un patrimoni únic", de David Gil

La imatge guanyadora / FOTO: @santantonadeforcall

Com cada any, La Confraria de la Santantonà de Forcall ha organitzat un concurs de fotografia al voltant de la festa medieval del foc de la localitat.

Els darrers dies d’aquesta setmana s’han donat a conèixer, dia a dia, el guanyador i el segon i tercer premi. Manuel Catalan, amb “Festa” s’ha erigit amb el primer premi amb una imatge de la barraca cremant al centre de la plaça baix la mirada d’un nombrós públic. Habitualment, la imatge guanyadora del concurs es fa servir per al cartell anunciador i per anunciar el programa d’actes de l’any següent.

El segon premi ha estat per a Miguel López i, en tercer lloc ha quedat “La Santantonà, un patrimoni únic”, de David Gil.

“Aquest concurs té una llarga trajectòria i compta amb fotografies molt destacades de retratistes molt notoris. A més, són un testimoni gràfic espectacular de la festa de Sant Antoni a Forcall durant les darreres dècades. Amb la finalitat d’ampliar eixe fons, des de la Confraria de la Santantonà donem l’opció de cedir-nos fotos antigues que digitalitzaríem i tornaríem als propietaris”, asseguren des de l’organització del concurs.

Directe