Vilafranca i Castell de Cabres, dels primers en rebre el Portsxinel·la

La màgia de les titelles passarà des del dijous 25 fins al diumenge 28 per altres poblacions

El Festival de Titelles ‘Portsxinel·la’, que es desenvolupa a la comarca dels Ports entre el 19 i el 28 d’abril ha començat aquest cap de setmana amb representacions a Vilafranca, Cinctorres, La Mata, Palanques, Villores, Olocau del Rei, Sorita i Castell de Cabres. Després d’una representació escolar duta a terme al CRA Celumbres, la sala Carles Pons de Vilafranca acollia l’acte inaugural de ‘Portsxinel·la’ en la vesprada de divendres. Un acte que comptava amb la presència de l’equip organitzatiu del festival que enguany arriba a 12 municipis de la comarca dels Ports.

‘Xocolat’ de la companyia basca ‘Teatro Paraíso’ va ser l’espectacle escollit per a Vilafranca. Una funció que es representava amb una gran afluència de públic amb el pati de butaques ple de gom a gom per a una funció amb la xocolata com a gran protagonista.

El festival de titelles ‘Portsxinel·la’ busca sempre barrejar estils diferents, ja que es tracta d’un gènere teatral que compta amb una gran diversitat, tota ella representada al màxim en aquesta mostra a la comarca dels Ports.

Des de l’organització es vol deixar molt clar que les titelles no son espectacles únicament per a públic infantil o familiar tal i com es demostra amb la programació d’enguany i en algún dels espectacles que tindran lloc el proper cap de setmana a la comarca.

També a Castell de Cabres

El festival ‘Portsxinel·la’ arribava el diumenge 21 a Castell de Cabres, on els dies de Pasqua es celebren festes al municipi. Al local municipal es va poder veure la representació de ‘El último caballero’ de la companyia madrilenya ‘Retablo de la Ventana’, que va fer les delicies de grans i menuts. Castell de Cabres ve acollint als darrers anys representacions de la mostra ‘Portsxinel·la’ en aquest cap de setmana festiu al municipi. Per al proper cap de setmana, la màgia de les titelles passarà des del dijous 25 fins al diumenge 28 per les poblacions de Todolella, Forcall, Cinctorres, Morella, Castellfort i La Mata.

Directe