El concert de Xavi Sarrià serà el plat fort de la quarta edició de la Fira de la Joventut

La cita tindrà lloc el 22 de juny i mantindrà la tradicional cursa dels Autos Locos

El concert de Xavi Sarrià serà el plat fort de la quarta edició de la Fira de la Joventut

La Regidoria de Joventut de Benicarló està ultimant els detalls de la que serà la quarta edició de la coneguda com a “Fira de la Joventut”, una trobada amb voluntat comarcal que enguany s’ha programat per al 22 de juny i que tindrà com a un dels principals atractius el concert de Xavi Sarrià, que actuarà acompanyat de la banda El Cor de la Fera. El recital, que serà gratuït, tindrà lloc a la plaça de la Constitució i servirà per a presentar el nou disc de l’excantant d’Obrint Pas.

La vetlada musical la tancarà la ja tradicional Nit dels Djs, a càrrec de discjòqueis de Benicarló.

Un altre dels atractius de la Fira serà la cursa dels Autos Locos, organitzada conjuntament amb la Coordinadora de Penyes, que inclourà una sessió matinal de valoració de tots els vehicles i una xicoteta representació teatral a càrrec dels grups que participen en la cursa.

Ja per la tarde, a partir de les 17.00h, tindrà lloc la cursa pels carrers del centre de la ciutat.

Directe