Vilafranca reuneix a més de 250 docents al congrés EducAcció

Han pogut conèixer a través de les ponències com preparar a l’alumnat per a la vida real

Vilafranca celebrava aquest dissabte a la Casa de Cultural el IV Congrés EducAcció, organitzat pel Col·legi Blasc d’Alagó i l’Institut d’Ensenyament Secundari de Vilafranca. “L’actitud és el que compta!” ha estat el lema escollit enguany per a un congrés que reunia a més de 250 mestres, d’arreu del País Valencià, Aragó i Catalunya, els docents han pogut conèixer a través de les ponències com preparar a l’alumnat per a la vida real, així com coneixements i habilitats per millorar l’educació, però sempre partint de l’actitud. A l’acte inaugural, celebrat a la Sala Carles Pons, s’ha comptat amb la regidora d’educació de Vilafranca, Silvia Colom, l’alcalde Oscar Tena i Robert Roig, director territorial d’educació, i amb qui iniciava l’esdeveniment.

L’Ajuntament de Vilafranca col·labora al màxim amb la celebració d’aquesta iniciativa impulsada pels centres educatius del municipi i que s’ha convertit en tan sols quatre anys en un referent per a molts mestres i professors de diferents regions.

Una vegada més el congrés EducAcció ha deixat el llistó molt alt, i la valoració no ha pogut ser més positiva ja que s’han cobert totes les places d’inscripcions.

En definitiva una jornada per a aprendre nous conceptes educatius amb ponents com Juanfra Álvarez o Pau Gil, entre altres, a més d’avantatges i inconvenients en les aules amb Joan Albert Gimeno de l’IES Honori Garcia de la Vall d’Uixó.

Directe