Les samarretes de l’Aplec ixen a la venda aquesta setmana

A més, també han anunciat una nova actuació, la del grup Ebri Knight

L’organització de l’Aplec dels Ports ha anunciat, mitjançant el seu compte de twitter que “durant els dies de Setmana Santa ja es podran adquirir les samarretes de l’Aplec dels Ports a Herbers”. En la mateixa piulada enumeren els punts de venda, que seran “a Cinctorres, el Restaurant El Faixero – Ring; a Forcall, a Morella i a Vilafranca, a l’Oficina de turisme”.

Els preus de les samarretes són de 10 euros les d’adults i 6 euros les de xiquets. Amb talles des de 1/2 anys fins a XXXL; i diferents colors, com ara verd i roig per a xiquets, i negre, verd fosc i grana per als adults.

Ebri Knight

A més, també han fet pública una nova actuació per a la gran festa comarcal del darrer cap de setmana de juliol, Ebri Knight, “actuarà la nit de dissabte a l’escenari principal”. Apunten que el grup són un “projecte sòlid, aixecat amb dedicació i esforç propi. Una reputació incontestable, guanyada a cop de directes enèrgics i una actitud punk i compromesa, on la tradició musical mediterrània i la celta xoquen i exploten”.

Directe