Irene Furió i Nahikari Serrat guanyen el XXVI Concurs de Primavera de Dibuix i Pintura

Fins al 12 de maig es podran visitar les obres de la 26a edició del concurs local

Irene Furió i Nahikari Serrat guanyen el XXVI Concurs de Primavera de Dibuix i Pintura
L'obra ‘Viatges i flors’, la guanyadora

Divendres passat es van desvetllar els noms de les persones guanyadores del Concurs Local de Primavera de Dibuix i Pintura, una de les cites més esperades de l’any entre els artistes locals. Enguany, han estat sis les artistes guanyadores, tot dones, tres en cada categoria, que juntament amb la resta de participants en el concurs exposaran les seues obres al Mucbe fins al 12 de maig.

D’entre totes les obres presentades, Irene Furió ha estat la guanyadora en la categoria A (majors de 18 anys), amb l’obra ‘Viatges i flors’, mentre que el segon i el tercer premi han estat per a Judith Rodríguez (amb ‘Primavera en Kyoto’) i Olga Davó (per ‘The windy city’).

Pel que fa a la categoria B (menors de 18 anys) la guanyadora ha estat Nahikari Serrat, per l’obra ‘Ideas desplumadas’. El segon premi ha estat per a Beatriz Pitarch amb ‘Floral’ i el tercer per a Marina Puchal per l’obra ‘Melón’.

Directe