Música d’ahir i d’avui al Concert de Primavera

La Mestre Candel homenatja als artistes més coneguts dels darrers 60 anys

L’Associació Musical Mestre Candel de Morella ha celebrat el seu concert de primavera aquest dissabte davant d’un nombrós públic que va abarrotar les butaques del teatre municipal de Morella.

Així, des de fa un temps, des de l’associació musical s’aprofita aquest concert per a oferir un repertori diferent i més popular als assistents. L’any anterior l’actuació va girar al voltant de les bandes sonores de grans pel·lícules i enguany s’ha apostat per fer tribut a alguns dels artistes més coneguts dels darrers 60 anys de música.

Louis Armstrong, Nino Bravo, The Beatles, Queen, Adele o Coldplay van visitar breument el Teatre Municipal de Morella. També van comptar amb suport visual i un joc de llums per a fer l’experiència més immersiva.

El concert va finalitzar amb una llarga i forta ovació per als músics de l’associació musical Mestre Candel.

Directe