El Morelladon Beltrani serà el centre de la mostra “Morelladon & Cia”

Els xiquets de l'escola han destapat el dinosaure durant la preparació de l'exposició

El Morelladon Beltrani serà el centre de la mostra “Morelladon & Cia”

A partir d’aquest diumenge es podrà visitar a l’església de l’antic convent de Sant Francesc l’exposició de llarga durada que s’ha anomenat«Morelladon&Cia».

Una exposició que es preveu que estiga durant 6 mesos i en la qual es podrà veure el corpori del Morelladon Beltrani completament restaurat, ja que durant el seu temps a l’exposició “Els Nostres Dinosaures” a la Ciutat de les Arts i les Ciències a València, la maqueta va estar exposada a unes condicions que van fer que perguera color, fet pel qual ha estat aquestes darreres setmanes restaurant-se en un taller de Pena-roja.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “és una exposició molt important per a mostrar les restes fòssils dels éssers vius que van poblar aquesta comarca fa milions d’anys”. L’edil ha explicat que “les restes paleontològiques són un patrimoni de primer nivell que s’ha de posar en valor i donar-lo a conéixer a la població”. Finalment, Rhamsés ha volgut “animar a tots i totes a passar pel Convent de Sant Francesc per a veure aquesta exposició i apropar-se a aquestos éssers vius que van viure a Morella i la comarca dels Ports”.

En aquesta ocasió han sigut els xiquets de l’escola de Morella els encarregats de destapar el Morelladon com si d’un regal es tractara.

Directe