Morella mostra la repulsa pels recents assassinats masclistes

Veïns i veïnes s'han concentrat a la placeta de l'Ajuntament, donant condol als familiars i amics de la víctima de Vinaròs

Concentració a la plaça de l’Ajuntament de Morella amb motiu dels recents casos d’assassinats masclistes.

Són molts els ajuntaments dels municipis de les nostres comarques com Vinaròs, Ulldecona o Morella, els que han fet aquest dilluns, al matí, minuts de silenci en memòria de la jove veïna de la localitat del Baix Maestrat, de tan sols 20 anys, que va ser trobada morta el darrer cap de setmana a Ulldecona.

El detingut per la desaparició de la jove i presumpte responsable de la mort ha passat disposició judicial i està en presó provisional comunicada i sense fiança, mentre que el jutge ha decretat llibertat provisional per als dos altres detingut sospitosos de col·laborar amb l’acusat.

Directe