Morella camina pel Dia Mundial de la Salut

A més, continuen les obres al Centre de Salut de Morella amb l’ascensor i els preparatius del nou servei de radiologia

Morella camina pel Dia Mundial de la Salut

Morella commemora el Dia Mundial de la Salut, el qual se celebra cada 7 d’abril, i ha realitzat una caminada saludable pels voltants de la ciutat organitzat pel Centre de Salut de Morella, la Creu Roja Els Ports i l’ajuntament de Morella. Al llarg d’aquesta s’han donat consells per a tindre una vida més activa i saludable i s’han practicat exercicis en diferents recorreguts del trajecte. Finalment, la Llotja ha acollit l’esmorzar saludable i s’han explicat els diferents beneficis dels aliments.

La regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, ha destacat que “activitats com aquesta que fomenten la vida saludable i proposen hàbits que podem fer tots els dies, de manera que és molt important fer exercicis senzills i de manera continuada”. L’edil ha explicat que “també s’ha explicat com seguir una dieta saludable i com consumir els aliments”. Malú ha aprofitat per a “agrair a tots i totes els que han participat en aquesta activitat per a passar un matí saludable que també ha servit per a aprendre”.

A més, aquesta vesprada hi ha campanya de donació de sang a la Casa Ciurana. Així, Morella és una ciutat en la qual la donació és elevada i cada dos mesos aproximadament es realitzen campanyes com aquesta.

Obres del Centre de Salut

Les obres del Centre de Salut de Morella continuen i es preparen els diferents espais que albergaran els serveis sanitaris d’aquest. Així, l’ascensor i la sala de radiologia són les principals novetats que albergarà aquest centre. A més, han començat la instal·lació de les passarel·les del primer pis, així com les instal·lacions ubicades a l’exterior. El Centre de Salut de Morella està ubicat a l’edifici de l’església de Sant Miquel, per la qual cosa també es consolidaran els frescos d’aquest edifici. Les millores del Centre de Salut pretenen fer aquest edifici més accessible, així com facilitar el treball del personal sanitari i incloure nous serveis com el de radiologia.

Directe