Morella mostra un recull d‘Imatges de la Pobleta’

Pintures a l’oli, acrílics i dibuixos de la localitat dels Ports

La Sala de la Llotja de Morella acull una exposició que engloba olis i acrílics de “MaestArt Grup”, dibuixos del grup “UrbanSketchers Maestrat” i també dibuixos d’Enrique Ibáñez Estupiñá, un arttista de la Pobleta, amb obres seves des del 1915 fins al 2002.

El Representant del Grup MaestrArt, Antonio Ruiz, explica que han presentat pintures a l’oli, acrílics i aquarel·les i que són deu persones les que han exposat les seues obres. Aprofiten les classes per a crear art i exposar-lo.

Un altre grup que ha participat en aquesta exposició són els Urban Sketchers. En aquest tipus d’art no hi ha nivells ni tècniques establertes. Pot ser a llapis, a color, o a tinta. Cadascú dibuixa com pot i reflecteix allò que creu més interessant. A partir d’aquesta boníssima experiència, Enric agraeix als Amics de la Pobleta el fet que els invitaren un dia de festes.

El Secretari de l’Associació d’Amics de la Pobleta, Joan Ferrer, ha fet de pont entre les diferents associacions per a muntar l’exposició ‘Imatges de la Pobleta’.

En total, hi ha al voltant de 20 olis, la meitat de la Pobleta i l’altra meitat de Morella. Pel que fa al grup dels sketchers, hi ha unes 35 obres, 27 de les quals són de la Pobleta, que es van dur a terme en un matí de festa a La Pobleta.

Les persones que vulguen disfrutar de l’exposició, podran fer-ho a la Llotja de l’Ajuntament de Morella tots els dissabtes d’abril i també els dies de Setmana Santa.

Directe