Forcall s’avança a la Setmana Santa amb la “tamborrà”

Una tradició, amb els grups de tambors i bombos de Morella i Forcall, que compleix 20 anys

Forcall enceta les tamborrades de Setmana Santa. Aquest divendres els grups de tambors i bombos de Morella i Forcall han oferit el seu espectacle de percussió a la Plaça Major de Forcall. Un espectacle en el qual ha participat gent de diverses edats per tal de continuar una tradició de quasi 20 anys. És una de les influències que tenim a la comarca dels Ports per part de les comarques veïnes d’Aragó.

La proximitat territorial fa que alguns dels esdeveniments vegen el seu territori en expansió, com és el cas de la Trencada d’hora, com ho és la tradicional Trencada d’hora de Calanda. Ací als Ports, aquest acte festiu també es duu a terme.

Més endavant, el divendres anterior al començament de la Setmana Santa, ambdós grups es tornaran a trobar a Morella per a oferir el mateix espectacle, amb la idea que les dues localitats disfruten la funció. Una festa que, encara que és originària de l’Aragó, ja compta amb 20 anys de tradició a la comarca dels Ports.

Directe