L’IES Els Ports fa un intercanvi amb un institut d’Eivissa

L'institut de Morella rep als estudiants de les illes, que estaran tres dies a la comarca

L’Institut d’Educació Secundària Els Ports ha rebut aquest dimecres estudiants d’Eivissa. Es tracta d’un intercanvi entre instituts que parlen la mateixa llengua, amb l’objectiu de conéixer les diferències culturals i de patrimoni d’ambdos llocs. Els primers a desplaçar-se han sigut els alumnes eivissencs i, més endavant, ho faran els de la nostra comarca. Dos instituts que tenen una cosa en comú, la llengua.

El primer dels actes d’aquest intercanvi ha sigut la recepció a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament, amb professors dels dos centres i la Regidora d’Educació i Joventut, Judit Garcia, qui ha assegurat que l’Ajuntament es mostra content que estudiants de les Illes Balears visiten Morella.

La primera jornada inclou una visita a les pintures rupestres de Morella La Vella. També visitaran altres punts de la comarca com el Museu Dinomania de Cinctorres o l’Ermita de La Balma, a Sorita.

Un intercanvi que, motivat pel fet de compartir idioma, segur que aportarà coneixements molt importants a nivell acadèmic, històric i també personal.

Directe