12 pobles de la comarca acolliran a 24 companyies de titelles pel Portsxinel·la

La tercera edició del festival tindrà lloc al voltant de les vacances escolars de Setmana Santa i Pasqua

El Castell de La Todolella ha acollit l'acte de presentació

Durant les properes setmanes un total de 12 pobles de la comarca dels Ports es convertiran en escenaris per a titelles, ja que la III edició del Portsxinel·la es celebrarà del 16 al 28 d’abril en tots aquests pobles de la comarca. El festival ha estat presentat en una roda de premsa al Castell de La Todolella.

Cada any aquest festival creix, i en aquesta ocasió seran més companyies que actuaran a més llocs amb l’objectiu que tots els pobles de la comarca puguen integrar el festival en un futur. Així, en les diferents localitats actuaran un total de 24 companyies de diversos punts de la geografia espanyola i fins i tot alguna de l’estranger.

Aconseguir ressò entre els aficionats a els titelles i enfortir relacions amb aquests és important per a la salut del festival. Amb aquest objectiu en ment, Portsxinel·la està treballant per associar-se amb altres festivals semblants. Així, la III edició del festival arriba carregada de novetats. Les actuacions es portaran a terme en edificis amb rellevància patrimonial a més de teatres. També, per primer cop, s’ha programat un espectacle de titelles orientat al públic adult.

Des de l’organització també es pretén que el públic desterri la idea que els titelles són només per a xiquets, motiu pel qual s’ha programat aquesta funció adulta.

Directe