L’Aplec dels Ports posa a la venda els bitllets del bus aplequer

A més, ja s'ha anunciat l'actuació de Azero la nit del divendres a l'escenari principal

L’Aplec dels Ports informa a la seua pàgina web que, “del divendres 26 al diumenge 28 de juliol del 2019 tindrà lloc la 41a edició de l’Aplec dels Ports, que es realitzarà al municipi d’Herbers. Aquest any, com a novetat, l’organització establirà un servei mínim de transport públic per al divendres i dissabte d’Aplec, festa per excel·lència a la nostra comarca. El motiu és donar un servei als joves de la comarca i evitar la necessitat d’agafar el cotxe sense estar en plenes condicions per a conduir. A més, aquest servei servirà d’impuls econòmic per als diferents establiments hotelers de la comarca, ja que facilitarà les comunicacions per carretera entre els diferents municipis”. Els bitllets s’han de comprar exclusivament per internet.

L’organització també incideix en que “per no fer excessivament llarg el trajecte, malauradament no es passarà per totes les poblacions dels Ports. Les localitats per on passarà l’autobús, per ordre de parada, seran les següents: Vilafranca, Cinctorres, Forcall i Morella (destí final Herbers).De tornada, les mateixes parades en ordre invers. Els quatre municipis esmentats col·laboraran econòmicament.”

Per altra banda, la comissió organitzadora de la festa comarcal comença a anunciar els grups musicals que participaran de l’Aplec.

L’últim en donar-se a conèixer és Azero, que “actuaran la nit d divendres a l’escenari principal”. Azero “són de Terol, veterà i habitual d l’escena rock d’Aragó”, i que “han actuat en importants festivals”. També apunten que “el seu estil rep influències del punk, del metal o del rock dur.”

Directe