Comencen les obres del carrer de La Taleca a Morella

L’actuació pretén canviar el paviment i millorar les conduccions d’aigua així com les voreres

L’ajuntament de Morella ha començat les obres de millora el carrer de la Taleca de manera que canviarà el paviment i actuarà en les diferents connexions d’aigua. Aquest carrer uneix el carrer del Trinquet amb el Portal de la Nevera. L’actuació s’inicia amb els treballs de canalització d’aigua per a no tallar el subministrament al veïnat i aquest matí l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, juntament amb el regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, han visitat l’inici d’aquestes obres al carrer de La Taleca.

Amadeu Bordàs, regidor d’Obres, ha destacat que “aquestes obres de millora són molt importants per a mantindre les infraestructures de la ciutat”. L’edil ha comentat que “aquest carrer necessita l’actuació per a millorar el paviment i l’accés de vehicles fins a les cotxeres. A més, tindrà un acabat adoquinat similar a la resta dels carrers de la ciutat”.

Les obres del carrer de la Taleca comencen amb les diferents connexions de l’aigua per a evitar el tall d’aigua a les vivendes. Així, es renovarà tota la xarxa de subministrament d’aigua. A més, es canviarà el paviment de tot el carrer i les noves voreres. Finalment, també es millorarà el nivell del carrer per a conduir adequadament l’aigua superficial que ara donava problemes a algunes vivendes a causa de les modificacions que ha tingut aquest carrer.

Directe