Morella apaga el castell i les muralles per l’Hora del Planeta

Es sumava així a altres 17.000 monuments del 188 països

Morella s’ha sumat una vegada més a l’hora del planeta. El dissabte, des de les 20:30 i fins les 21:30, tota la il·luminació ornamental es va apagar.

L’hora del Planeta va néixer fa més d’una dècada en Sidney com a gest simbòlic per a cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic. Un senzill gest que consisteix a apagar les llums de llars, negocis, edificis i monuments emblemàtics durant una hora. Aquest dissabte 30 de març ciutats de 188 països van apagar més de 17.000 monuments i edificis icònics.

Morella es va afegir fa anys a la iniciativa, i un cop més en l’hora del planeta, muralles, castell, església i edificis municipals apagaven la seva llum ornamental durant 60 minuts per a fer front, entre tots, al canvi climàtic.

Directe