El parc d’aventura Saltapins està preparat per a albergar la temporada alta

Nova coordinació i més monitors es posen en marxa a l'abril per albergar l’augment de demanda

S’apropen les vacances de Pasqua i les temperatures agradables de la primavera i l’estiu de manera que el Parc d’Aventura Saltapins es prepara per a rebre una activitat més intensa. Així, a partir de l’u d’abril s’augmentarà el nombre de monitors i monitores, així com la nova coordinació del parc per a oferir el millor servei i que els i les visitants gaudisquen de l’activitat a l’aire lliure d’una forma diferent. Cal destacar que més de 30 persones es van presentar per a accedir a aquestos llocs de treball.

Les tirolines de quasi 100 metres, ponts tibetans i diferents atraccions que uneixen els arbres del pinar de la Fàbrica Giner són un dels principals atractius turístics de Morella. El parc alberga centenars de visitants durant l’any per a gaudir de la natura i l’esport. D’aquesta manera, es pot reservar a través de la pàgina web del parc saltapins.com. A més, hi ha descomptes per a la gent allotjada en els diferents establiments de la comarca dels Ports.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “el parc d’Aventura Saltapins és un dels principals atractius de turisme actiu de Morella en el qual pot gaudir tota la família amb els circuits de diferents dificultats”. L’edil ha explicat que “amb l’augment de les temperatures a la primavera i les vacances de Pasqua s’incrementen les visites i grups al parc, per la qual cosa s’ha augmentat el personal”. A més, ha comentat que “Saltapins rep moltes visites durant l’any de tot tipus de públic formats per famílies o grups més grans, per la qual cosa hem de poder acollir a tota aquesta demanda”. Finalment, Jorge ha recordat que “la pàgina web saltapins.com permet reservar i conéixer més tant el parc com allò que l’envolta com la Fàbrica Giner”. Finalment, ha avançat que “estem treballant en una nova pàgina web més actualitzada i completa de Saltapins que se posarà en marxa abans de Pasqua”.

Saltapins és un parc d’aventura situat al complex de la Fàbrica Giner, el qual compta amb obstacles com passarel·les, ponts tibetans i tirolines que creuen entre els arbres. El parc compta amb quatre circuits de distinta dificultat de manera que poden gaudir d’aquesta aventura en totes les edats. El circuit verd, amb una edat mínima de 6 anys, el blau i el blau més tirolines per a majors de 9 i el roig a partir de 14 són les diferents opcions que ofereix Saltapins. Es pot obtindre més informació a través de la pàgina web saltapins.com o al telèfon 636 27 74 57.

Directe