El Morelladon Beltrani està sent restaurat a Pena-roja

Després de dos anys a la Ciutat de les Arts i les Ciències, la rèplica s'exposarà al convent de Sant Francesc de Morella

El corpori del Morelladon Beltrani està sent restaurat en un taller a Pena Roja de Tastavins de cara a formar part d’una futura exposició que complementarà l’oferta del museu Temps de Dinosaures.

Durant el seu temps a l’exposició “Els Nostres Dinosaures” a la Ciutat de les Arts i les Ciències a València, la maqueta ha estat exposada a unes condicions que l’han fet perdre color, fet pel qual està passant per aquest procés de restauració.

Una vegada restaurat, el corpori serà el centre d’una nova exposició al Convent de Sant Francesc anomenada “Morelladon i companyia” on, a més de la maqueta, es podran veure moltes de les restes fòssils de dinosaure que fins ara no s’havien pogut exhibir a Morella per falta d’espai.

Dinosaure morellà

El Morelladon Beltrani és un dinosaure autòcton dels Ports. Les seves restes van ser trobades fa vora 2 anys al mas de la Parreta i està emparentat en un altre dinosaure molt conegut pel nostre territori com és l’Iguanodont.

La recreació del Morelladon Beltrani es va realitzar una vegada el Dinosaure es va descriure completament i ha passat la major part del temps a l’exposició “els nostres dinosaures.

S’espera poder inaugurar l’exposició “Morelladon i companyia” el proper Diumenge de Rams amb una durada prevista d’uns 6 mesos.

Directe