“Miracle” o “Milagro” és la paraula clau del nou Concurs de microrelats Sergio Beser

Enguany es celebra l’any de Sant Vicent Ferrer pels 600 anys de la seua mort

La sisena edició del Concurs de microrelats Sergio Beser obri el període de recepció de candidatures fins al 31 de març de 2019. Es pot participar amb un relat de fins a 250 paraules o amb un tuit-relat de 280 caràcters, incloent-hi obligatòriament amb la paraula “Miracle” o “Milagro”, donat que enguany es celebra l’any de Sant Vicent Ferrer al complir-se els 600 anys de la seua mort. Els premis, en diverses categories segons l’edat, són de fins a 300 euros.

Bases del
concurs

· S’estableixen tres categories per edats: adult, juvenil (de 13 a 18) i infantil (fins 12 anys), podent optar per un microrelat de 250 paraules i/o un o més tuit-relat de 280 caràcters.

. Presentació de treballs
· Els participants hauran d’enviar els seus micro-relats a l’adreça electrònica concursbeser@gmail.com o a l’adreça postal, Mas Mut Produccions, SL . C/ Tint, 9. 12300 Morella o publicar el tuit-relat a twitter, incloent-hi el hashtag
#concursBeser19
· Els participants podran publicar tan sols un microrelat. En quant als tuit-relats, no s’estableix cap límit.
1. Els microrelats hauran de contenir la paraula “Miracle” o “Milagro”, sense que això determine la temàtica ni el fil conductor del relat i tindran una extensió màxima de 250 paraules (sense incloure el títol) i estaran escrits en valencià/català o en castellà.
2. Els tuit-relat hauran de contenir la paraula ”Miracle” o “Milagro” i, al haver-se de publicar al compte de twitter de l’autor, tindre un màxim de 280 caràcters, incloent-hi el hashtgag #concursBeser19.
· Han de ser obres inèdites i que no hagen estat premiades anteriorment. Els microrelats i tuit-relats rebuts seran publicats en una edició impresa.
· El termini d’admissió dels treballs finalitza el 31 de març de 2019.
. Selecció dels guanyadors
· El lliurament de premis tindrà lloc a Morella, el dia 27 d’abril de 2019.
· Tota decisió del jurat serà irrevocable i podrà declarar el premi desert.
· L’organització es posarà en contacte amb els guanyadors i el veredicte es farà públic a
comarquesnord.cat.
· L’acceptació del premi per part del guanyador implica que autoritze la utilització publicitària del seu nom i imatge en relació amb el concurs.
· L’autor cedeix els drets de publicació i difusió dels microrelats en tots els suports als organitzadors.

Premis de fins
a 300 euros

· S’estableixen diversos premis per categoria, consistents en la publicació de tots els microrelats i, a més, un premi per al primer classificat:

INFANTIL
Un cap de setmana d’aventura a Saltapins i una targeta amb valor de 100 euros.

JUVENIL
Un cap de setmana d’aventura a Saltapins i una targeta amb valor de 100 euros.

ADULT
Un cap de setmana d’aventura a Saltapins i una targeta amb valor de 300 euros

TUIT-RELATS
Un cap de setmana d’aventura a Saltapins i una targeta amb valor de 100 euros

Sergio Beser, l’ambaixador de Morella
al món de la cultura

Catedràtic Emèrit de Literatura Espanyola de la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctorat en filologia romànica amb qualificació de matrícula cum laude amb una tesi sobre Leopoldo Alas es convertirà en els anys en un especialista mundial en l’autor de Clarín.

Durant set anys va ser professor de literatura espanyola i catalana a les universitats de Durham i Shffield, i també ha estat professor visitant a les universitats de Brown, Ohio i Harvard. A l’Autònoma va ocupar distints càrrecs de responsabilitat acadèmica des de 1970 i, a partir de 1988, com a catedràtic titular.

Sergio Beser ha donat a conèixer la seua Morella natal als seus amics, alumnes o companys. Manuel Vázquez Montalban o Javier Cercas han han sigut escriptors que s’han apropat fins la capital dels Ports de la mà de l’ambaixador morellà al món de la cultura

Directe