La Biblioteca Municipal va donar més d’11.000 serveis durant el 2018

A més, s’han donat d’alta 1.040 socis i sòcies entre adults i infantils

La Biblioteca Municipal de Morella ha enregistrat molt bones xifres durant l’any 2018 en tots els serveis que ofereix. Així, 11.202 serveis s’han donat durant l’exercici del 2018 entre gent que estudia, consulta llibres i accedeix a internet entre altres. A més, s’han donat d’alta 1.040 socis i sòcies entre adults i infantils.

Cal explicar que la Biblioteca Municipal de Morella compta amb més de 17.000 llibres, així com altres documents audiovisuals i electrònics que es poden consultar o prestar. A més, la biblioteca està habilitada amb ordinadors i accés a internet per a qui ho necessite i un ampli espai per a estudiar. Cal recordar que la biblioteca està oberta de dilluns a divendres en horari de matí des de les 10.30 hores fins a les 13.00 hores i a la vesprada des de les 17.00 hores fins a les 21.00 hores i els dissabtes des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “la Biblioteca ofereix un servei molt complet per a la gent que vulga consultar llibres, llegir-los, accedir a internet o estudiar”. L’edil ha explicat que “els llibres de la biblioteca es van renovant, així com els audiovisuals, de manera que l’any 2018 es van incorporar 430 llibres i 52 audiovisuals”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “animar a tots i totes a llegir i utilitzar el servei de la Biblioteca, ja que veiem que té un ús molt elevat entre els morellans i morellanes”.

La Biblioteca Municipal de Morella és un espai públic situat a la Casa de la Cultura. Aquest ofereix de forma gratuïta els serveis de préstec de llibres i pel·lícules, zona de lectura i estudi, zona de premsa i connexió a internet via Wifi o a través dels ordinadors de la biblioteca. A més, aquesta va entrar a formar part de la Xarxa de Biblioteques de la Comunitat Valenciana l’any 2016.

Directe