L’alcalde d’Herbers busca solucions efectives contra els lladres

La matinada de dilluns a dimarts s'han tornat a produir robatoris

Els lladres han passat per Herbers. Van entrar, aprofitant la tranquil·litat de la nit, a les escoles, a la tenda, al magatzem del frontó municipal, al Meson, a una vivenda privada i algun espai més de l’ajuntament. Els lladres van trencar tots els panys per a accedir a tots els locals i van obrir tots els calaixos buscant objectes de valor.

Els fets s’han denunciat a la Guàrdia Civil, però també demanen una reunió amb subdelegació del govern per tal de tractar solucions. La possibilitat de l’instal·lació de càmeres en diferents punts estratègics dels municipis és el que voldrien alguns ajuntaments, però aquesta qüestió es topa amb la legislació vigent. Herbers ja havia pressupostat aquest sistema que, de moment, no poden instal.lar.

No s’ha de lamentar cap ferit ni cap accident o robatori greu, però ens han tornat a furtar alguna cosa molt valuosa, la tranquil·litat a la que estàvem acostumats, també de nit.

Directe