El Morelladon Beltrani de la Ciutat de les Arts i les Ciències arriba a Morella

Ara haurà de ser restaurat abans de la seua exposició

El Morelladon Beltrani de la Ciutat de les Arts i les Ciències arriba a Morella

Morella ha recuperat una gran quantitat de restes de dinosaure que havia cedit per a l’exposició “Els nostres dinosaures” de la Ciutat de les Arts i les Ciències durant vora dos anys i mig. Entre aquests fòssils es trobava el Morelladon Beltrani, dinosaure autòcton. Així, un cop finalitzada l’exposició, les peces han tornat a Morella aquest dijous, però abans de ser mostrades de nou, el corpori haurà de ser restaurat.

Al poc de presentar-se en societat, el Morelladon va viatjar a València acompanyat d’altres peces per formar part de l’exposició “Els Nostres Dinosaures” que oferia fòssils de tota la Comunitat Valenciana. Aquestes peces estan emmagatzemades a l’església de Sant Francesc, on s’espera poder muntar una exposició perquè tant el Morelladon com el màxim nombre possible de fòssils dels quals disposem estiguen a disposició de veïns i visitants.

El gran patrimoni paleontològic de Morella fa que siga impossible actualment exhibir totes les restes de les quals es disposen. De fet, només s’està mostrant un 20% de tot el material amb el qual es compta.

El Morelladon Beltrani no és l’únic fòssil que torna. Per a l’exposició es van aportar moltes altres peces d’Iguanodon i altres espècies.

Directe