Es compleixen els primers 25 anys de la fira nadalenca Jocambient

Un any més aquest espai ha sigut un dels més esperats pels xiquets

https://vimeo.com/310147826

Morella acull una nova edició del Jocambient, el qual compleix 25 anys. Ja s’han obert les portes de l’Espai Firal per a que els més menuts puguen passar uns dies diferents amb gran quantitat d’activitats. D’aquesta manera, l’edició del 2019 compta amb gran quantitat de jocs i tallers entre els quals destaca Saltapins Indoor com a atracció principal, que estaran disponibles fins al cinc de gener. Unes atraccions escollides pel Consell de la Infància, els membres del qual participen activament en l’organització del Jocambient. Enguany, han volgut més tallers relacionats amb el menjar i la cuina.


Cal recordar que l’Espai Firal s’instal·la un estand per a la recollida solidària de joguets amb la participació de la Casa d’Acollida i Violència de Gènere de Castelló.


El Jocambient es durà a terme els dies tres i quatre de gener al matí des de les 11.00 hores, fins a les 14.00 hores. A la vesprada, avui dijous estarà obert des de les 16.30 hores, fins a les 20.00 hores i el dia quatre des de les 16.30 hores, fins a les 19.00 hores. Finalment, el cinc de gener obrirà només en l’horari de matí i a la vesprada s’ha previst projectar la pel·lícula infantil Se armó el Belen al Teatre Municipal a les 17.00 hores.

Directe