Els Reis Mags d’Orient han arribat a Morella carregats de regals

Els Patges han pujat pels balcons per a entregar els regals durant la cavalcada

Els Reis Mags han arribat a Morella aquesta vesprada i han fet la seua entrada pel portal de Sant Miquel. Totes les xiquetes i xiquets de Morella estaven esperant a Ses Majestats amb molta il·lusió i els han acompanyat durant tot el recorregut fins a la Basílica Arxiprestal. L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i les autoritats han rebut a Melcior, Gaspar i Baltasar, els quals han dirigit unes paraules a la població des del balcó de l’ajuntament.

L’arribada dels Reis a Morella és bastant espectacular, a més de ser històrica a la Comunitat Valenciana. Quan Melcior, Gaspar i Baltasar han creuat el portal de Sant Miquel, un esclat de colors, música i llums, s’han combinat per a posar els pèls de punta tots i totes qui havien eixit a rebre’ls. Aquest acte està envoltat de màgia on també s’han pogut veure alguns Patges baixant des de les majestuoses Torres de Sant Miquel.
La cavalcada ha recorregut els principals carrers del poble, pels quals, els Reis i la seua comitiva, han repartit regals pels balcons. A l’arribada a l’ajuntament, els Reis han pujat al balcó d’aquest i s’han dirigit als xiquets i xiquetes de Morella.

A més l’alcalde, Rhamsés Ripollés, els ha volgut “agrair la vostra visita a la ciutat que ompli d’il·lusió les cares dels més menuts i menudes. És un honor rebre’ls un any més ací a pesar del fred que sol fer al gener a Morella”. Finalment, han arribat a la Basílica Arxiprestal on han acabat de repartir els regals.

Directe