Eduardo Manero guanya el concurs fotogràfic #ElMeuSexenni

L’exposició de fotos s’inaugurarà el 6 de desembre amb l’entrega de premis

Eduardo Manero guanya el concurs fotogràfic #ElMeuSexenni
"La sonrisa de la Reina" / FOTO: Eduardo Manero

El concurs de fotografia #ElMeuSexenni de Morella ja coneix les sis fotografies guanyadores. Així, la guanyadora absoluta ha sigut La sonrisa de la reina d’Eduardo Manero entre les més de 400 fotos que han participat en les modalitats clàssica i en Instagram. A més, Miguel Agost ha guanyat en la categoria de fotografia dels carrers, David Gil en Retaule i danses, Eduardo Manero en foto dedicada a la Mare de Déu de Vallivana, Javier Vilar en la millor foto d’Instagram i José Clemente amb la imatge més popular a Instagram.

D’aquesta manera, l’entrega de premis del concurs serà el 6 de desembre a les 13.00 hores a les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella i coincidirà amb la inauguració de l’exposició de les fotografies del concurs.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “el concurs ha tingut molta participació, ja que s’han presentat més de 200 fotografies en la modalitat clàssica i altres 200 en la nova modalitat a Instagram”. L’edil ha explicat que “la iniciativa pretén aprofitar i mostrar l’experiència dels morellans, morellanes i visitants durant el 54 Sexenni”. Finalment, Jorge ha aprofitat per a “donar l’enhorabona a les fotografies guanyadores, així com agrair la participació de tots i totes en aquest concurs” i “animar a visitar l’exposició que s’inaugurarà el 6 de desembre a les Sales Gòtiques de l’ajuntament”.

Trobada de gegants a Barcelona

Artal, Rosella, Abusaid i Sidia, els gegants de Morella, visitaran Barcelona aquest diumenge per a participar en la trobada de gegants que en tindrà lloc. Cal recordar que Rosella va caure durant la celebració del 54 Sexenni i l’han restaurat durant les últimes setmanes. Així, els quatre gegants de Morella tornaran a lluir junts des d’aquesta trobada.

Directe