La Unió Musical de Vilafranca celebra Santa Cecília

Amb el tradicional concert, aquesta vegada a la Casa de la Música

La unió musical de Vilafranca ha celebrat la segona part dels actes de Santa Cecília aquest cap de setmana. Si bé el dissabte passat replegaven als nous músics que s’incorporaven a la formació, aquest han oferit el seu tradicional concert. Ha sigut a la casa de la música, de forma excepcional degut a les obres al pavelló de festes de la localitat. Per a aquest concert els músics vilafranquins han oferit obres de diferents compositors molt reconeguts, i fins i tot han comptat amb l’acompanyament d’una Soprano.

Ha sigut aquest un concert que s’ha utilitzat per a celebrar un gran nombre d’aniversaris. La pròpia banda compleix 90 anys, i el seu director, Pau Monfort, ha complit un terç d’aquest temps com a director.

Durant aquest temps sota la Direcció de Monfort, la unió musical de Vilafranca ha mostrat una gran evolució. Les ganes de continuar millorant i ser més ambiciosos en les seues propostes han marcat aquest període. Així, quan un tira la vista enrere, el que rescata Pau Monfort és que la banda de Vilafranca pot mirar als ulls a qualsevol formació. I del passat, al futur. Els objectius a més curt termini passen pel concert de nadal i la programació de l’any 2019.

Directe