Morella encendrà la il·luminació de Nadal amb una gran festa

L’enllumenat dels carrers s’engegarà al ritme de la Perkutada el divendres 30 de novembre

Morella encendrà la il·luminació de Nadal amb una gran festa

El Nadal s’apropa i la ciutat de Morella es prepara per a rebre’l de manera especial. Com cada any, l’encesa de l’enllumenat estarà envoltada d’una gran festa amb la música de la batucada Perkutada pels principals carrers de la localitat sota el lema Morella torna a brillar. Així, la cercavila eixirà des de Sant Miquel a les 20.15 hores fins a la Plaça Colom de manera que s’engegaran els diferents trams de llums al ritme de la música amb l’encesa de l’arbre com a part final.

A més, després d’aquest acte inaugural, es celebrarà un sopar de germanor a càrrec d’Asetmico. Aquest és un sopar solidari en el qual la donació és de cinc euros i la recaptació es destina íntegrament al Consell Municipal de la Solidaritat. A més, a les 19.30 hores es comunicaran els premis del sorteig del comerç i es presentarà el nou Regala Morella 2018 a l’entrada de l’ajuntament.

Cal recordar que l’any 2015 Morella va ser escollit com a Pueblo Bueno y Bello de la campanya publicitària de Ferrero Rocher per al Nadal. La marca de bombons va instal·lar l’enllumenat i va tindre un gran impacte en els mitjans de comunicació, la qual cosa va provocar que molts i moltes visitants s’aproparen a la ciutat per a gaudir d’aquestes tradicionals llums. Així va nàixer aquesta festa que s’ha convertit en una tradició que reuneix a molta gent, des de Sant Miquel fins a la plaça Colom, cada any.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “és la segona volta que organitzem aquesta festa que té molt bona acollida entre morellans, morellanes i visitants”. A més, ha afegit que “cada any canvia el disseny i la distribució de les llums, així com s’afegeixen i s’incorporen més elements per a celebrar les tradicionals festes de Nadal amb un enllumenat especial”. Finalment, Jorge ha volgut “convidar a tots i totes a gaudir d’aquesta festa on la música acompanya la primera encesa de les llums que romandrà fins al 7 de gener”. També ha aprofitat per “agrair a Electra del Maestrazgo la seua implicació i col·laboració amb l’ajuntament per a l’organització d’aquesta festa tan especial i a Asetmico per la realització del sopar solidari”.

Així, durant aquestes setmanes la Brigada Municipal està instal·lant l’enllumenat i comprovant el seu funcionament. D’aquesta manera, alguns carrers de la ciutat on s’ubica l’enllumenat especial de Nadal patiran talls de trànsit puntuals en algun tram.

VI Pujada Vertical
al Castell de Morella

La Pujada Vertical al Castell de Morella celebrarà la seua sisena edició el pròxim 8 de desembre. Així, les inscripcions estan obertes fins al 7 de desembre a l’Oficina de Turisme de Morella, a través del telèfon 964 173 032 i al correu esports@morella.net. Les inscripcions són gratuïtes. Aquesta competició és característica pels 244 metres de desnivell que separen l’eixida des de l’Hostal Nou fins a l’arribada a la plaça d’armes del Castell de Morella, situada a 1.070 metres sobre el nivell del mar amb un recorregut de dos quilòmetres.

Directe