Multitud de disfresses terrorífiques per la vespra de Tots Sants

Els xiquets s'arrimen per les cases per espantar i demanar caramels

Zombis, bruixes i vampirs s’han passejat pels carrers de Morella espantant els veïns i passant casa per casa a demanar tot tipus de dolços. La celebració de la festivitat anglesa de Halloween s’ha convertit en una tradició ací als pobles de la nostra comarca, i com cada any, la prèvia abans de Tots Sants els xiquets i xiquetes es vesteixen amb la seua disfressa més terrorífica i es passegen pel poble. Una celebració que té molta tirada entre els més menuts de la comarca, ja que disfressar-se, fer por i guanyar-se algunes sorpreses no està permès cada dia.

Amb bosses i carabasses els xiquets i xiquetes passen per les cases per demanar caramels amb el tradicional “Truco o trato”. Al final del dia totes les bosses dels xiquets estan repletes de caramels.

Una celebració on multitud de personatges terrorífics, que durant la vespra de Tots Sants apareixen pels carrers de la nostra comarca, per espantar a tots els que se’ls arrimen.

Directe