El grup Sant Jordi Playback actua al Saló d’actes de l’Ajuntament de Forcall

La cantant local Candelas va fer les delícies del públic amb "Lola Puñales"

El Saló d’Actes de l’Ajuntament de Forcall servia com a escenari de l’actuació del grup ‘Sant Jordi Playback’, que oferia un concert musical sense cantar ni tocar cap instrument. Aquesta curiosa actuació incloia la interpretació de cançons per part dels seus integrants mitjançant el ‘playback’ amb conegudes peces de tots els temps. L’actuació del grup ‘Sant Jordi Playback’ aconseguia reunir a un bon grapat de persones a Forcall en un conjunt que comptava amb la presència de cantants locals com Candelas i Juan, forcallans residents a Barcelona. Aquest grup musical està format per gent gran que vol ser feliç.

El grup ‘Sant Jordi Playback’ realitza diferents actuacions i assaja totes les setmanes. Abans de començar la temporada solen fer una planificació de les cançons per als seus concerts. El grup compta habitualment amb més integrants dels que es van desplaçar fins a Forcall, ja que al tractar-se d’una eixida tant llarga des de Barcelona no tots els membres van poder acudir.

Candelas i Juan, forcallans residents a Barcelona han estat els grans impulsors per l’actuació del grup ‘Sant Jordi Playback’ al municipi. A més, ja es van desplaçar dijous fins a Forcall. La cantant local Candelas va fer les delícies del públic forcallà amb la interpretació de la famosa copla de Concha Piquer, “Lola Puñales”. Amb la companyia del seu marit Juan, Candelas també interpretava en ‘playback’ les emotives ‘Habaneres de Sevilla’ de Antonio Burgos i Carlos Cano.

El grup també aprofitava per fer turisme per la comarca dels Ports, encara que l’oratge no va acompanyar massa als darrers dies.

Aquest grup de gent gran de Barcelona realitza habitualment actuacions a casal de gent gran a diferents barris i també actes solidaris. Recentment van realitzar un concert solidari per a una ONG per ajudar a uns pobles de l’Índia afectats per inundacions.

Directe