El temporal deixa un despreniment a La Balma i la crescuda del Bergantes

Està tallada la carretera Vallibona a Rossell i el camí Vilafranca a Portell

El temporal deixa un despreniment a La Balma i la crescuda del Bergantes

La DANA no ha deixat a la comarca dels Ports tanta precipitació com s’esperava, ni tantes incidències com en altres comarques de la província. A Vilafranca s’han recollit, fins aquesta matinada, 110,4 l/m2; a Morella, per la seua banda, s’han registrat 117,6 l/m2.

Està tallat, per precaució, el camí de la Canà i la carretera de Vallibona a Rossell, així com el camí de Vilafranca a Portell. S’han produït despreniments en diversos punts, un dels quals ha afectat a l’accés al santuari de La Balma. Els centres educatius de la comarca, igual com els de la resta de la província, no han obert aquest divendres les portes.

Per evitar situacions de risc Vilafranca i Forcall també han suspès les activitats extraescolars, i Vilafranca no obrirà el poliesportiu, ni la biblioteca.

A Morella romandrà tancat el castell i el parc d’aventura Saltapins no obrirà aquest cap de setmana. A més s’ha ajornat el Curs de didàctica de la llengua com a idioma estranger que s’havia de realitzar aquest cap de setmana. I s’ha suspès tot l’esport base.

D’altra banda, amb relació a la Rogativa de baixada de la Mare de Déu que es celebra aquest cap de setmana, s’ha analitzat la situació i des de l’ajuntament s’informa que el recorregut es realitzarà tot per carretera, davant la situació en la que es troben les senderes del camí

Directe