Els bombers forestals dels Ports també continuen amb la vaga

Per una adequació dels salaris amb les noves funcions assignades

Amb una taula informativa han eixit aquest cap de setmana els bombers forestals de Morella. Un col·lectiu que actualment es troba en vaga, reivindicant un augment en els salaris equiparats a les funcions que realitzen. Tots aquells que passejaven pel carrer principal de Morella van poder conèixer els motius pels quals aquests treballadors estan en vaga i firmar per recolzar-los amb la seua causa.

Una vaga que ve donada per l’incompliment per part del Ministeri d’Hisenda en l’autorització de l’augment dels salaris dels bombers forestals amb les noves funcions pactades amb aquests treballadors.

Una vaga que es va declarar el passat 14 de setembre, encara que aquests treballadors ja porten fent manifestacions des del mes d’agost. Manifestacions cada divendres a la porta del palau de la Generalitat Valenciana o al palau de la governació, així com, una marxa des de València a Madrid amb bicicleta de dos bombers o una vaga de fam, són alguns dels actes reivindicatius que s’ha portat davant per part d’aquest col·lectiu.

Tot i l’incompliment per part del ministeri d’hisenda, aquests treballadors estan rebent un fort suport amb la seua causa per part de la societat i altres col·lectius.

Una vaga que de moment continua en peu fins que el ministeri d’hisenda autoritze aquesta adequació salarial amb les seues noves funcions, mentrestant els bombers forestals seguiran amb la seua lluita.

Directe