Morella rep una placa commemorativa de mans de Ferrero Rocher

En un acte amb Jesús Vázquez, ambaixador de “Envuelve de luz tu pueblo”

Morella rep una placa commemorativa de mans de Ferrero Rocher

Ferrero Rocher ha presentat a Madrid la cinquena edició de “Embolica de llum el teu poble”, l’acció nadalenca per excel·lència de la marca. A l’acte han assistit Jesús Vázquez, ambaixador d’aquesta acció de Ferrero Rocher; Roberto Torri, director de Relacions Institucionals de Ferrero Ibèrica; i Annelyse Velasco, Country Manager categoria Pralinés de Ferrero Ibèrica. A més, l’acte ha comptat amb la presència dels 4 alcaldes dels pobles guanyadors en les edicions anteriors: Valderrobres, Morella, Rubielos de Mora i Guadalupe, que han estat guardonats amb una placa commemorativa; així com amb els alcaldes dels 6 municipis que competeixen aquest any.

Per celebrar el 5è aniversari, Ferrero Rocher ha atorgat quatre plaques commemoratives als quatre alcaldes els pobles dels quals van resultar triats en anys anteriors: Valderrobres, Morella, Rubielos de Mora i Guadalupe.
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat els beneficis que aquesta acció va proporcionar al seu municipi i ha expressat el seu orgull per ser un dels municipis a acollir la il·luminació nadalenca de Ferrero Rocher.

Aquest Nadal, Ferrero Rocher celebra el 5º aniversari de la seva acció nadalenca. Com es va fer en anteriors ocasions amb Valderrobres, Morella, Rubielos de Mora i Guadalupe, Ferrero Rocher vol celebrar l’època més especial de l’any amb una il·luminació espectacular per compartir un moment únic i inoblidable.

Directe