Olocau del Rei acull desenes de jubilats en la seua trobada comarcal

La Unió de Jubilats inclou associacions de 10 pobles dels Ports, entre elles l'amfitriona

Video Thumbnail
Olocau del Rei acull la trobada comarcal de jubilats
La Unió de Jubilats inclou associacions de Castellfort, Portell, Olocau, Cinctorres, Todolella, La Mata, Villores, Sorita, Palanques i Forcall

Jubilats de bona part de la comarca dels Ports es van trobar a Olocau del Rei aquest cap de setmana en la V trobada de la Unió de Jubilats dels Ports. Aquesta entitat, engloba les associacions de Castellfort, Portell, Olocau, Cinctorres, Todolella, La Mata, Villores, Sorita, Palanques i Forcall.

La Unió de jubilats, a la comarca dels Ports, va nàixer per tal de poder compartir recursos, i per qüestions de necessitat, ja que el nombre d’associats en cadascun d’aquests municipis és menut, i de vegades no es poden portar activitats endavant per què no en son prou. Germanor, alegria i compartir experiència amb veïns d’altres municipis fan d’aquesta una jornada plenament festera.

La diada va començar amb una missa cantada . Visita guiada als principals atractius del poble, dinar de germanor i un poquet de ball arrodonien aquesta festa dels jubilats dels Ports.

Directe