Desenes de vehicles clàssics de dècades enrere es troben a La Pobleta

Aficionats de Vinaròs i del Baix Aragó van passar una jornada de germanor

Un any més La Pobleta ha estat el punt de trobada d’aficionats als vehicles clàssics de les comarques veïnes. Membres del Baix Aragó Club de Vehicles i el Club Motor Clàssic de Vinaròs han visitat aquest municipi dels Ports per a gaudir d’un dia de germanor i convivència. Una trobada que ja porta tres anys consecutius realitzant-se, i que sempre compta a una gran participació d’aficionats i de vehicles.

L’objectiu d’aquesta jornada de convivència és sobretot passar-ho bé i gaudir d’aquests cotxes. Esmorzar i un dinar popular han estat les activitats que s’han preparat i desenvolupat durant aquesta jornada.

Un total de 7 cotxes i 15 motos han participat en aquesta trobada des del Club Motor Clàssic de Vinaròs. Models de cotxes de tot tipus de l’època dels 70 han estat els protagonistes.

Per la seua banda, el Baix Aragó Club de Vehicles Clàssics ha congregat aquest diumenge a la Pobleta un total de 17 cotxes dels diferents pobles que conformen aquest territori. Aquest club porta participant en aquesta trobada des del primer any i sempre compta amb una alta participació d’aficionats d’aquest territori.

Una gran varietat de models s’han pogut vore aquest diumenge a La Pobleta. Des de Seast, Mercedes, fins i tot, algun internacional com el Fiat Valilla d’Itàlia de l’any 1936, però tots ells coincideixen amb un aspecte, que són cotxes clàssics.

Quilòmetres, gasolina i sobretot moltes ganes de passar-ho bé han estat els ingredients d’aquesta festa del motor que ha tingut lloc a La Pobleta.

Directe