El cap de setmana deixa dos accidents de trànsit a la N-232

Efectius del parc de bombers dels Ports han hagut d'excarcerar al motorista, que havia quedat atrapat entre la seua moto i un arbre

FOTO: SIAB · Diputació de Castelló

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló (CPBC) ha estat mobilitzat, la vesprada de diumenge per un accident de trànsit a la N-232, on s’havia vist implicat un motorista que se n’havia eixit de la carretera.

Efectius del parc de bombers dels Ports han hagut d’excarcerar al motorista, que havia quedat atrapat entre la seua moto i un arbre, segons apunta el SIAB de Castelló. La SAMU evacuava al motorista fins a l’hospital.

Per una altra banda, el dissabte, es produïa un altre accident, de caràcter lleu, a la zona de La Torreta, també a la N-232. També es veia afectat un motorista, que va ser traslladat fins al Centre de Salut de Morella, tot i que la moto va estar molt afectada.

Directe