Una dona apunyala repetides vegades al seu ex-marit a la localitat de La Mata

La presumpta autora tenia ordre d'allunyament, però les baralles feia setmanes que s'havien intensificat

Una dona apunyala repetides vegades al seu ex-marit a la localitat de La Mata

Una veïna de La Mata ha estat detinguda pel delicte d’homicidi en grau de temptativa. Els fets han ocorregut aquest matí, quan una dona ha assestat múltiples punyalades al seu ex-marit. Una altra veïna, del mateix carrer major de La Mata ha estat qui, en adonar-se’n del que passava, ha avisat a la Guàrdia Civil i als serveis mèdics.

La presumpta autora d’aquest fet tenia ordre d’allunyament del seu ex-marit, però tot i això les baralles entre ells fa setmanes que s’havien intensificat, segons assenyalen alguns testimonis. La Guàrdia Civil de Morella ha procedit a detenir a la suposada autora dels fets i aviats passarà a disposició judicial.

A hores d’ara tot apunta que, malgrat la gravetat de les ferides, la vida de la víctima no corre perill.

Directe