Rafa Ruiz, guanyador del concurs de fotografia de Morella

Eduardo Manero ha sigut el segon classificat i Alba Tejera ha obtingut el tercer premi

El concurs de fotografia sobre Morella ja te guanyador. Rafa Ruiz ha obtingut el premi a la millor imatge sobre la ciutat amb una foto nocturna de Morella amb la Via Làctea sota el títol Milk Way. D’aquesta manera, el concurs ha finalitzat amb Eduardo Manero com a segon classificat i Alba Tejera en la tercera posició. El certamen ha comptat amb més de 40 imatges que mostren diferents perspectives de Morella amb els principals monuments com a protagonistes del mateix.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “la imatge guanyadora ens ha impactat per mostrar una imatge nocturna de Morella acompanyada d’un cel esplèndid”. A més, l’edil ha comentat que “el concurs de fotografia serveix per a tindre un arxiu d’imatges de Morella amb qualitat que es poden utilitzar per a promocionar la ciutat en diferents publicacions, així com a les xarxes socials o a la web. Finalment, Jorge ha aprofitat per “agrair als participants la seua participació en aquest concurs del que s’ha realitzat per segona vegada i segur que compta amb una tercera l’any que ve”.

Festes d’agost
de Morella

La ciutat segueix vivint amb intensitat els dies de les festes d’agost en honor a Sant Roc. Així, aquest matí ha comptat amb la actuació d’Abra Cadabra a la Plaça Colom on els més menuts han pogut gaudir de la màgia. D’aquesta manera, les festes de Morella són característiques per tindre activitats per a tots els públics i emplenar els principals carrers de Morella d’ambient i festa en la setmana de més participació a la ciutat.

Directe