Morella protagonitza el cupó de l’ONCE en la sèrie “Els nostres pobles més bonics”

El director de l’ONCE a Castelló i Rhamsés Ripollés han presentat avui el cupó

Morella protagonitza el cupó de l’ONCE del diumenge, 3 d’abril. Cinc milions i mig de cupons portaran per tota Espanya aquesta localitat castellonenca, en un cupó que forma part de la sèrie “Els nostres pobles més bonics”. Aquests ja estan a la venda a tota la província de Castelló i, des de dimarts, a tot aEspanya, per la qual cosa aquesta serà una acció promocional important.

Miguel Benages, director de l’Agència de l’ONCE a Castelló, i Rhamsés Ripollés, Alcalde de Morella, han presentat el cupó avui a la localitat dels Ports. Aquest cupó està il·lustrat amb la façana de la Basílica Arxiprestal Santa Maria La Major.

El primer edil morellà ha recordat que aquesta col·lecció va ser una iniciativa de l’Ajuntament de Morella, que va obtenir el suport de l’ONCE i de l’associació dels Pobles Més Bonics d’Espanya. Per això, des de novembre, les localitats que formen part d’aquesta entitat estan sent la imatge dels cupons. A més, ha agraït la col·laboració constant de l’ONCE, que en els últims anys s’ha dedicat cupons al Sexenni i les Converses de Morella. En aquest sentit, Miguel Benages també ha indicat que es treballarà perquè l’Anunci i el Sexenni també tinguen el seu cupó a partir de l’any que ve. Aquesta col·laboració, que es converteix en una promoció turística de rellevància, va ser premiada pel Patronat de Turisme de Morella.

El cupó de l’ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels números i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros. Els productes de l’ONCE es comercialitzen pels més de 20.000 agents venedors de l’ONCE. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir a través del web de jocs de l’ONCE www.juegosonce.es.

Sèrie “Els nostres pobles
més bonics”

Aquesta sèrie de l’associació dels Pobles més bonics d’Espanya va néixer de la convicció i necessitat de posar en coneixement de tot el món els meravellosos pobles que es troven a tota la geografia espanyola. Llocs de gran bellesa que destil·len història i cultura, viles on la tradició envolta al viatger que, en barrejar-se amb els veïns, passa a formar part d’aquest marc únic. L’objectiu és la promoció de zones preferentment rurals i de xicotets municipis.

Actualment hi ha 44 municipis integrats en aquesta xarxa. Mojácar, Pampaneira, Lucainena de les Torres, Vejer de la Frontera, Zuheros i Frigiliana, a Andalusia; Vall-de-Roures, Albarracín, Calaceit, Puertomingalvo, Rubielos de Mora, Cantavella, Aínsa, Anento, Alquézar, Sos del Rei Catòlic i Ansó, a Aragó; Maderuelo, Medinaceli, Ayllón, Pedraza, Urueña, Frias, La Alberca, Mogarraz, Peñalba de Santiago, Sepúlveda, Ciudad Rodrigo i Candelario, a Castella i Lleó; Valverde de los Arroyos, Alcalá de Xúquer i Almagro, a Castella-la Manxa; Santillana del Mar, Liérganes i Bárcena Major a Cantàbria; Peníscola, Morella, El Castell de Guadalest i Vilafamés, a la Comunitat Valenciana; Trujillo a Extremadura; Laguardia, al País Basc; Tejeda a Canàries i Lastres i Torazo a Astúries.

Directe