Mor l’etnomusicòleg i músic Ramón Pelinski

Amb estreta relació amb Todolella, va morir este dimarts

L’etnomusicòleg i músic Ramón Pelinski, amb estreta relació amb Todolella, va morir este dimarts. L’ajuntament de Todolella ha mostrat el seu condol amb un missatge:”L’amic entranyable de La Todolella, Ramón Pelinski ens ha deixat, però estarà per sempre en la memòria del poble a qui li ha dedicat el seu bon fer, tant a la rehabilitació de l’ermitori de Sant Cristòfol, com en la seua dedicació a l’estudi de la història de la Dansa, en la seua qualitat d’etnomusicòleg de renom internacional. Primer en el disc: “La Todolella música tradicional” i en el seu darrer llibre, “La Danza de Todolella”, en què li ha donat a aquest emblema del poble de La Todolella la rellevància que li correspon. Sentim la pèrdua, el nostre condol a la família”.

Directe