Els Majorals de Sant Antoni de Cinctorres, els més afortunats per la loteria

Un altre Sant Antoni, el de la Todolella, va fregar un cinquè premi

Els Majorals de Sant Antoni de Cinctorres, els més afortunats per la loteria

La loteria va deixar als Ports un bon pessic d’euros gràcies a les terminacions i les ‘pedrees’. Per les informacions que es van anar arreplegant el diumenge, els més afortunats van ser els majorals del Sant Antoni de Cinctorres. El número 97612 comptava amb la terminació del segon premi i a cada dècim li corresponen 200 euros. Els organitzadors de la festa van vendre 400 dècims, per la qual cosa es repartiran, sobretot entre els veïns, 80.000 euros.

Un altre Sant Antoni, el de la Todolella, va fregar un cinquè premi. Jugaven amb el 48389 i el número agraciat va ser el 48589. Almenys tindran el consol de 100 euros per dècim. El mateix premi que ha tingut l’agrupació del PSPV de Morella amb el número 07518 que han venut en dècims i paperetes. Repartiran 48.000 euros entre la gent que va adquirir les seues participacions.

Els socialistes morellans participen en aquest sorteig des de fa dècades i feia vint anys que no els tocava res. També van veure premiades les seves paperetes gràcies a terminacions del primer premi la Penya València CF de Morella i l’Associació d’Empresaris ASETMICO.

Altres participacions han tingut premi gràcies a la centena del primer, terminacions del primer, segon, tercer i quart i la pedrea que ha deixat esta Grossa de Nadal a la zona segons apuntaven des del lloc on es ven més loteria a la comarca, l’Administració Pastor de Morella.

Directe