Complint les previsions, Els Ports s’ha començat a cobrir de blanc de bon matí

Una nevada que es preveu que siga "històrica" segons les previsions

Complint les previsions, Els Ports s’ha començat a cobrir de blanc de bon matí

Els més matiners s’han despertat aquest matí a la comarca dels Ports ja fets a la idea de que s’anaven a trobar un panorama de neu, però no ha sigut completament així. Complint les previsions, que apuntaven precisament a aquest fet, la neu no ha començat a caure en certa intensitat fins vora les sis i mitja del matí.

Però ha a partir d’eixe moment, la quantitat de neu que està caient i vist que ràpidament s’han començat a cobrir teulades, cotxes i també els carrers, ha fet pensar que realment podria estar començant una de les grans nevades.

nord \ noticies (28/02/2013)

“Històrica”. Així la preveien els darrers dies la pràctica totalitat de models meteorològics i fins i tot des de Protecció Civil s’ha decretat la preemergència roja, la més alta, en previsió del que puga venir.

Directe